От Пазарджик обявиха: Ники Митов-Жадното остава треньор на Хебър

От Пазарджик обявиха: Ники Митов-Жадното остава треньор на Хебър

Това обяви членът на УС на хебърци и спортен директор в клуба Иван Папазов

Ръководството на Хебър се възмути от писанията в отделни спортни медии, които го призовават да уволни треньорът Николай Митов заради миникризата в отбора.

Членът на УС на хебърци и спортен директор в клуба Иван Папазов заяви, че мястото на Митов като треньор е повече от сигурно и призова за спиране на спекулациите на тази тема. 

"Първо, кой от нас е обявил, че имаме за цел „А” група още тази година? Това е явно само в главите на определени журналисти, които искат да правят интриги. Да, пред Митов имаше цел да направи Хебър първи, но преди 1 година, когато бяхме в Трета лига. Той си изпълни тази цел перфектно". 

"Сега имаме 4 годишен план за работа, който включва довършване на спортната база и постепенно интегриране на кадри от школата в мъжкия отбор. Няма треньор в България, който да е наложил повече млади футболисти в мъжките гарнитури от Митов. Тази година ние поставяме една основа. Тимът бе подновен през лятото на 80 процента и как може да очакваме да започне да бие наред". 

"Не виждам кое е общото между нас, ЦСКА 1948, Монтана, Септември(Сф) или Локо(Сф), чийто отбори са вече достатъчно обиграни през последните 2 години".

"Да не забравяме също, че дефакто ние играем всеки мач на чужд терен заради ремонта на стадиона ни. Когато си оправим базата ще можем да мислим за цели като влизане в Първа лига”, коментира още Папазов.

Той допълни, че Ники Митов има пълното доверие на ръководството и съдбата му на треньор не зависи нито от следващия мач, нито от още по-следващия, нито от следващите пет.

 

3 Коментара
Още по темата