Суботич намекна за раздяла, Ливърпул дебне на полусъединител

Суботич намекна за раздяла, Ливърпул дебне на полусъединител

Защитникът почти сигурно си тръгва от Дортмунд, иска да играе редовно

Защитникът на Борусия Дортмунд Невен Суботич намекна, че може да си тръгне през летния трансферен прозорец заради ролята си на резерва на стадион "Сигнал Идуна Парк".

27-годишният футболист изкара осем сезона в Борусия, но новият треньор Томас Тухел не залагаше често на него през миналия сезон.

"Скъпи приятели, през миналия сезон осъзнах, че моята любов към футбола е прекалено голяма, за да стоя само на пейката. Футболът е важна част от живота ми. Обичам играта и не мога без нея", написа сърбинът на профила си в социалната мрежа Фейсбук.

"Намирам се в най-добрата възраст за един футболист и искам да използвам времето, за да се подобрявам и да помагам на отбора си всеки ден. Искам да имам чувството, че съм нужен и че мога да давам всичко за клуба си. Мисля си за това."

"Не искам да печеля пари, докато стоя на пейката, а да бъда активна част от историята на клуба си, както беше допреди миналия сезон. Надявам се да ме разберете. Борусия Дортмунд е клубът на сърцето ми и винаги ще си остане такъв", добави Суботич, към когото има интерес от Ливърпул.

Както е известно, той работеше седем години в Дортмунд със сегашния мениджър на мърсисайдци Юрген Клоп, който беше негов треньор и в Майнц.

1 Коментара