Десподов увери: Няма да излетя в космоса, вече съм отговорен

Десподов увери: Няма да излетя в космоса, вече съм отговорен

"Правил съм изказвания под въздействието на емоциите", заяви футболист №1 на България

Футболист номер 1 на България за 2018 година Кирил Десподов остава здраво стъпил на земята след получаването на престижното отличие. В същото време не спират и публикациите за интерес на чужди клубове към футболиста, който дори вече се шегува по темата. 

“Пише се за Англия, Италия, Германия, само в Афганистан не са ме пратили още. Гледам да не обръщам внимание на това нещо, защото може да ми повлияе на психиката и да ми попречи да се съсредоточа върху работата си. Но щом се пише, явно има някакво движение”, казва Десподов пред bTV.

“Вече се чувствам по-улегнал. Правил съм изказвания под въздействието на емоциите. Не мисля, че наградата за Футболист на годината ще ме прати в космоса. Целта ми е да съм постоянен. Тази награда е голяма отговорност”, допълва Десподов, който намеси отново Космоса. През 2017 година той нашумя с изказване след мач с Левски, че “ако това е футбол, който Левски игра, аз съм космонавт”.

По време на лагера на ЦСКА в Испания той ще бъде наблюдаван поне от дузина скаути, тъй като по същото време заедно с “червените” на Пиринеите ще има и куп водещи немски, холандски, френски и руски отбори.

2 Коментара
Още по темата