Себ и Люис очакват здрава битка довечера

Себ и Люис очакват здрава битка довечера

Германецът не се успокоява, а световният шампион е уверен, че може отново да спечели

Себастиан Фетел и Люис Хамилтън са готови за оспорвана битка помежду си тази вечер, когато е Гран При на Канада във Формула 1. 

Германецът успя да измъкне полпозишъна от световния шампион след много бърза последна обиколка и от Ферари наистина изглежда, че използват предимствата на трасето за своя автомобил. 

Въпреки че ще започне втори обаче, Хамилтън обяви, че шансовете му за победа остават доста високи. 

„Ние сме в много добра позиция и аз съм готов за сериозна битка. Разликата между нас е минимална, така че се надявам, че ще направим добро състезание. Това е нещо хубаво за автомобилните надпревари като цяло. Всички искаме оспорвана борба, а както се вижда разликите между първите 15 изобщо не са големи и това предполага отлича надпревара” заяви Хамилтън. 

В същото време Фетел бе предпазлив. „Знаем своите силни качества, но и слабостите си, затова смятам, че ни предстои сериозно предизвикателство. На правите сме бързи и ще бъдем трудни за изпреварване, но ще видим какво ща стане. Състезанието е дълго и ще трябва да сме перфектни, за да имаме шанс да спечелим” каза германецът. 

Ключът за победата ще бъде за пореден път работата с гумите и кой от отборите ще се справи по-добре в условията и топлото време в Монреал. Състезанието е тази вечер от 21:10 българско време. 

3 Коментара