Михайлов: Доста успял човек съм, а в България не обичат успелите

lap.bg

"Трудно мога да ви кажа най-голямата си грешка", заяви той

Вече бившият президент на БФС Борислав Михайлов даде обширна пресконференция, след като официално подаде оставка. На нея той говори по много теми, не успя да назове най-голямата си грешка по време на управлението и заяви защо в България не го обичат.

"Трудно мога да ви кажа най-голямата си грешка, може би съм бил прекалено добър към всички. Такъв като мен трудно се намира, не е много лесно, след като съм бил най-много дълго управленец в историята на футбола. Не бих казал, че се чувствам предаден", каза Михайлов.

"На всички им е тъжно, че си тръгвам, аз съм със смесени чувства. Всички опитаха да ме разубедят. Знам, че не съм толкова обичан в България, а би трябвало да е обратното заради това, което съм направил за страната. Виковете "Оставка" (б.а. - на мача с Англия) може би са били към треньора, не знам... В България не обичат успелите, а аз съм доста успял. В няколко квалификации бяхме близо до класиране, баражи... Не съжалявам за избора на нито един от треньорите", обяви още бившият президент на БФС.

23 Коментара
Още по темата