Кокала изригна за: Левски, Балъков, "Магарешки" и "Ален Делон"…+ ВИДЕО

 • 4

  25 сеп 2019 | 14:34

  анонимен

  • +1 | -0
  Великан
 • 3

  20 сеп 2019 | 15:22

  анонимен

  • +3 | -1
  Велев е готин :)
 • 2

  20 сеп 2019 | 14:34

  анонимен

  • +1 | -1
  *** можи
 • 1

  20 сеп 2019 | 14:27

  анонимен

  • +4 | -1
  Евалата,Джеймс!Мачкаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааай!Евалата,Кокъл!