И Станислав Костов поведе свой отбор на "Скапто Къп"

И Станислав Костов поведе свой отбор на "Скапто Къп"

Стрелецът на Левски вече е възстановен напълно от операцията, която претърпя

Нападателят на Левски Станислав Костов поведе свой отбор на благотворителен турнир по минифутбол в Благоевград.

Костов, чиято футболна кариера тръгва от Благоевград, участва в инициативата "Скапто Къп", която за трета поредна година събира средства, които тази година ще бъдат насочени към родилно и детско отделение на благоевградската болница.

Пред журналисти голмайсторът каза, че вече е възстановен напълно от операцията, която претърпя и чака с нетърпение първата тренировка със съотборниците си от Левски.

Зад каузата на турнира за поредна година застават Иван Цветков, Светослав Дяков, Станислав Манолев, Николай Бодуров, както и целият отбор на ОФК Пирин (Бл), посочиха организаторите. Освен тях, в турнира се включват и осем детски футболни отбора футбол от Благоевград и региона.

Мачовете се играят в зала "Скаптопара", като според регламента на турнира полувремената са с продължителност по петнайсет минути. 

Финалът на "Скапто къп" е утре /неделя/, като в последния ден е предвиден благотворителен търг.

В него са включени тениски с оригиналните подписи на известни български футболисти, като Димитър Бербатов и Христо Стоичков. Голямата изненада, която са подготвили организаторите тази година е тениска с подпис и послание на нападателя на "Атлетико" (Мадрид) Алваро Мората. 

0 Коментара
Още по темата
Още по темата