Божков към Тити: Бойко ще ти даде акциите на Левски, защото няма друг идиот, който да ги вземе

Божков към Тити: Бойко ще ти даде акциите на Левски, защото няма друг идиот, който да ги вземе

Това обяви Папазов

Баскетболният треньор Константин Папазов, който искаше да вземе акциите на футболния Левски от Васил Божков, направи любопитно изказване. В предаването "ЕвроДикоф" той започна да чете хронологията на своите разговори с обвиняемия бизнесмен във "Вайбър". Тити върна лентата към 10 май, неделя.

"Обаждане, разговор седем минути, в който г-н Божков казва: "Искам да бъдеш спокоен, пращам акциите. Има два варианта - на теб или до Бойко, той пак на теб ще ги даде, защото друг идиот няма, който да се намери да ги вземе".

Разказах му какво виждам за Левски и той вика: "Това е розов сън". Вечерта ми се обади в 00:30 часа и ми каза: "Тити, реших - на теб ги пращам, утре ги пращам по DHL. Аз ли да го кажа или ти?" 

Аз акциите нямаше да ги дам на Бойко Борисов. Действията на г-н Божков към министър-председателя са подигравателни. Смятам, че имам едни от най-големите топки в държавата.

На 29 април на обяд г-н Божков обявява на Павел Колев, че ще върне акциите: "Да дойдат предателите, да ги взимат". Под предатели визира синия фен, не конкретно някого. Дарението на Пеевски помага да се отложи мъртвата хватка. Пеевски е помагал много пъти на Левски", каза Тити Папазов.

13 Коментара
Още по темата