Арда - ЦСКА 0:1

 • 8

  05 дек 2019 | 13:50

  анонимен

  • +1 | -6
  АЙДЕ ПРИПОЦИИИИИИИ ПЕЧКАТА ВКАРА
 • 7

  05 дек 2019 | 13:42

  Евтим

  • +3 | -8
  Литекс е ЦСКА и Металик Сопот е Ботев Коматево
 • 6

  05 дек 2019 | 13:40

  анонимен

  • +7 | -3
  Левски Кюстендил е Локо Пд. Бухахаха само ЦСКА 0:1 !!!!
 • 5

  05 дек 2019 | 13:38

  Евтим

  • +2 | -7
  КЗЛЕВСКИ И КЗЛИТЕКС
 • 4

  05 дек 2019 | 13:37

  анонимен

  • +7 | -1
  Гледате ли милиционери про3ти? Гледатеее доносници да ви *** майките агентурски! КЗЛ
 • 3

  05 дек 2019 | 13:30

  Евтим

  • +3 | -7
  Истинското цска игра с марулите берое
 • 2

  05 дек 2019 | 13:29

  анонимен

  • +6 | -2
  Само ЦСКА обичаме! А Евто пееразз!
 • 1

  05 дек 2019 | 13:25

  Евтим

  • +4 | -7
  Това не е истинското истинското цска