Скоулс с нова атака към Жозе: Сега той само мрънка

Скоулс с нова атака към Жозе: Сега той само мрънка

"От Ливърпул и Ман Сити ни се смеят", казва бившият халф на Юнайтед

Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс атакува отново Жозе Моуриньо като го обвини, че само се оплаква, а освен това каза, че в неговия отбор дори и Лео Меси ще има проблеми. 

„Преди обичах да гледам неговите интервюта. Смятах, че беше брилянтен. Онзи Жозе обаче, вече го няма. Сега той само се оплаква и мрънка. Непрекъснато е недоволен от своите играчи и от шефовете, че не са му осигурили футболистите, които иска“ заяви Скоулс. 

„Той казва на хората, че е най-добрият треньор, но сега просто трябва да го докаже. Получи достатъчно средства за играчи и купи доста от тези, които искаше. Привлече двама централни бранители, които обаче не се оказаха особено добри. Щом обаче смята, че това е така, нека да ги направи по-добри. Мисля, че дори и Меси да вземем, той също би имал проблеми в този отбор“ добави легендата. 

„Мисля, че сега Юнайтед е както бе Ливърпул преди години. Ние правим същите грешки като тях. По онова време ние бяхме шампиони и гледахме как Ливърпул и Сити сменят непрекъснато играчи и мениджъри. Сега обаче смятам, че те ни се смеят, както ние им се смеехме тогава“ каза още Скоулс, който обаче счита, че Моуриньо не трябва да бъде сменян. 

„Срещу Уест Хям се видя, че футболистите не искат да играят за него. Аз обаче не бих го уволнил. Надявам се, че нещата могат да се оправят и бих искал Жозе да покаже, че е толкова голям треньор, защото това се вижда именно в трудните моменти“. 

4 Коментара