Рашфорд си постави цел да вкара 20 гола през новия сезон

Рашфорд си постави цел да вкара 20 гола през новия сезон

"Подготвен съм за това", сподея футболистът

Целта на нападателя на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд е през предстоящия сезон той най-сетне да успее да стигне заветните 20 гола.

През миналата кампания  бързоногият футболист стана главно действащо лице в офанзивата на "червените дяволи", но завърши кампанията с едва 13 попадения във всички състезания. 

"100 процента, това е моята цел и сега съм по-добре подготвен за това. Преди това беше трудно за мен почти във всеки предсезонен период.

Постоянно участвах в някакви турнири или се намирах в националния отбор, затова почивките ставаха все по-кратки. Принуден си да се връщаш по-рано  и тогава става трудно да си на пика на формата си. 

Струва ми се, че този път всичко е наред. По-добре контролираме ситуацията с мениджъра и чувствам, че физическото ми състояние е по-добро. Не бих назовал конкретна цифра, защото винаги искаш да вкараш колкото е възможно повече.

Ние, нападателите, ни съдят само отбелязаните голове и асистенции, а в нашия отбор има достатъчно талант за да бъде направено това", каза Рашфорд.

9 Коментара
Още по темата