"Лъвовете" загряват с двустранна игра

Снимка: Българска федерация по волейбол

От 13 август волейболистите ще бъдат на лагер във Варна

Националният отбор по волейбол за мъже ще проведе двустранна игра в столичната зала "Христо Ботев" след триседмичния лагер във високопланинската база "Белмекен". 

Тренировъчният двубой ще се състои на 10 август, петък, от 17:30 часа. Двустранната игра ще бъде открита. След края представителите на медиите ще могат да зададат своите въпроси към състезателите и селекционера Пламен Константинов преди заминаването на националите за Варна.

От 13 август волейболистите ще бъдат на лагер в морската столица, за да продължат с последния етап от подготовката си за световното първенство. Именно във Варна те ще изиграят мачовете си от първата групова фаза от шампионата. Българите са в група "Д" заедно с Куба, Финландия, Иран, Полша и Пуерто Рико. Българите започват участието си на световното първенство на 9 септември с мач срещу Финландия.

Билети за Световното първенство по волейбол могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim, която включва бензиностанции ОМВ, Технополис, Office 1 Superstore, книжарници Orange, Български пощи, билетен център НДК, билетна каса при Двореца на културата и спорта, гр. Варна и на билетна каса при "Арена Армеец", София, на www.eventim.bg, както и от официалната страница на първенството: italy-bulgaria2018.fivb.com.

0 Коментара